Despre noi

Istoric

Colorificio San Marco are experienta a trei generatii de manageri si antreprenori care incepand cu anul 1950 si pana in prezent au fost animate de aceleasi principii si de acelasi spirit inovativ, spirit care a stiut sa evolueze in timp in concordanta cu schimbarea exigentelor consumatorului si cu schimbarea pietei.

Generatia de baza este cea a Cavalerului Pietro Tamburini care a inceput imediat dupa al doilea razboi mondial sa comercializeze materii prime destinate producerii vopselelor. Anii ’50 au constituit un mare impuls pentru societate, curajul si zelul depus au permis atingerea nivelului actual, azi Colorificio San Marco fiind un reper in industria vopselelor.

San Marco Pascani

Colorificio San Marco S.p.A., liderul al grupului San Marco, este o firmă de prim rang în producția şi comercializarea materialelor pentru zugrăvit și vopsire profesională de construcții din Italia. Puternică printr-o istorie începută în 1937 prin voința Cavalerului Pietro Tamburini, administrată la ora actuală de a patra generație de oameni de afaceri din familia Geremia, a evoluat până la a deveni un punct de referinţă la nivel internaţional. Decorativi San Marco reprezintă o marcă a Colorificio San Marco S.p.A. specializată în vopsele decorative.

San Marco Pascani este reprezentantul local Colorificio San Marco, leader in Italia in productia de sisteme de vopsire pentru constructii. Suntem o firma de prim rang in productia si comercializarea materialelor pentru zugravit si vopsire profesionala de constructii.