NEPTUNUS RIEMPITIVO

NEPTUNUS RIEMPITIVO

Daca sunteti interesat(a) de acest produs, va rog sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de mai jos.

NEPTUNUS RIEMPITIVO este un protector mural pentru exterior, pe bază de polimeri siloxanici modificaţi şi aditivi speciali care conferă produsului o permeabilitate optimă, un caracter puternic hidrofug şi o rezistenţă excelentă la agenţii chimici externi şi atmosferici. Formula sa specială permite obţinerea unei mari puteri de umplere şi mascare a imperfecţiunilor suportului.

NEPTUNUS RIEMPITIVO este indicat pentru protejarea şi decorarea suprafeţelor murale ale edificiilor de interes arhitectonic, în restaurarea centrelor istorice şi la completarea ciclurilor de asanare dezumidificatoare. Acesta este de asemenea specific pentru pregătirea fondului pe care urmează să fie efectuat efectul decorativ de “”glazurare””, acoperindu-l ulterior cu produsul VELATURE.

Spre deosebire de vopselele tradiţionale pe bază de dispersii apoase, NEPTUNUS RIEMPITIVO creează un înveliş poros care aderă atât la suporturile minerale, cât şi la vopselele vechi de natură minerală sau sintetică, fiind aşadar o soluţie alternativă inovatoare la produsele minerale, fără inconvenientele vopselelor pe bază de var sau silicaţi.
NEPTUNUS RIEMPITIVO a fost formulat respectând Teoria lui Kuenzle, care stabileşte că tencuielile externe trebuie să satisfacă simultan următorii parametri:

  • Absorbţia apei W<0,5 kg/m²h^0.5
  • Rezistenţa la difuziunea vaporilor Sd<2
  • Produs de W x Sd <0,1.
Unelte

pensulă, rolă

Randament

7-8 m²/l per strat

Staturi

2

Diluant

apa

Diluare pentru trafalet

I°: 30%; II°: 20%

Diluare pentru pensula

I°: 30%; II°: 20%

Marcromie

Sistemul de nuanţare Marcromie

Granulometrie

0,125 mm

Estimarea Ciclului de Viață

Life Cycle Assessment