KIRON

Daca sunteti interesat(a) de acest produs, va rog sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de mai jos.

KIRON este un email anticoroziv pe bază de răşini sintetice, pigmenţi anticorozivi şi agregate lamelare, care permite protejarea suporturilor metalice împotriva coroziunii.

Formula sa specială oferă:

– un efect pasivant: pigmenţii anticorozivi prezenţi în produs exercită o acţiune de pasivare, evitând formarea ruginii.
– un efect de barieră: structura sa lamelară specială creează straturi paralele de agregate în interiorul peliculei care împiedică penetrarea apei şi a agenţilor atmosferici.
– un efect de scut: oxidul de fier micaceu şi aluminiul prezenţi în produs împiedică radiaţiile ultraviolete să ajungă la straturile inferioare, întârziind degradarea liantului.

Datorită caracteristicilor sale şi aspectului estetic special, KIRON este indicat ca fond şi finisaj pentru aplicările pe produse din fier expuse chiar şi în medii umede sau în atmosfera industrială sau marină.

Pentru a spori rezistenţa la zgârieturi este posibilă vopsirea ulterioară cu DECORFILM OPACO 3740238, UNIMARC FINITURA LEGNO s. 318 lucios sau satinat sau cu UNIMARC FINITURA CERATA incoloră 3120300.

Unelte

pensulă, rolă, pulverizator şi Airless

Randament

8-10 m²/l per strat

Staturi

1-2

Diluant

terebentină 5200010 sau diluant sintetic 5210011

Diluare pentru trafalet

0-3%

Diluare pentru pensula

0-3%

Diluare pentru stropire

8% max

Marcromie

Sistemul de nuanţare Marcromie

Reziduu fix volum

46±1 %